Her kan du læse om nyt fra Saldi

Alt om nye opdateringer og projekter

Seneste nyt

Hvordan vælger du det rette POS-system til din forretning?

Et POS-system er essentielt for din forretning...


Effektiv lagerstyring med styklister

At kombinere lagerstyring og regnskab i et enkelt, integreret system kan gøre en stor....

Integration til Vipps Mobilepay

I mål med integrationen til det nye Vipps Mobilepay...

Bookingssystem til loppesalg

Næsten i mål med det nye interne bookingssystem til kommissions -& genbrugssalg...


Ny opdatering d. 12.04.2024 kl. 23:42

Vipps Mobilepay integration

Efter lidt spændt ventetid er Vipps & Mobilepay integrationen på plads, og det kører ganske problemfrit på trods af en længerevarende integrations-process.Ny opdatering

Bookingsystem til lopperne

Vi har de sidste par måneder været igang med en ny opdatering, som vil byde på mulighed for at håndtere bookinger af kunder til stande og reoler sammenhæng med Mitloppesalg. Bookingsystemet er et komplet multifunktionelt bookingsystem. Det vil bla. give mulighed for at oprette og slette bookinger, dertil en overskuelig kalenderoversigt over alle fortagede bookinger på forskellige datoer, samt mulighed for at spærre en stand til langtidskunder, eller fremtidsbookinger, og meget meget mere.

Første udgivelse er den interne del, og er lige nu i testfase, med forventet udgivelse i Maj 2024. Den eksterne del som kunder kan booke direkte vil blive udgivet i slutningen af 2024.Ny applikation

App under udvikling til Android og Iphone

En simpel applikation til Android og Iphone er på vej, som vil gøre det muligt at uploade bilag og fakturere når du er på farten. App forventes klar til udgivelse i 3. kvt. 2024.Bogføringsloven 2024

Godkendt regnskabsprogram

Folketinget har vedtaget en bunke nye love som alle regnskabs -og kassesystemer skal leve op til. De fleste af lovene trådte i kraft i Januar 2024, og nogle vil træde i kraft senere. Vi kan heldigvis stolt sige at vi er et af de godkendte systemer, hvilket betyder at du som kunde trygt kan fortsætte med at holde styr på dit regnskab, bogføre og håndtere de vigtigste dele af din virksomhed i vores system.

Se listen over godkendte systemer her.

Du kan læse mere om bogføringsloven og krav her:

https://skat.dk/erhverv/nye-krav-til-digital-salgsregistrering-for-visse-brancher-i-2024

https://erhvervsstyrelsen.dk/krav-bogfoeringssystemerGambia projekt

Vand og internet til udsatte

Når du er kunde og partner hos Saldi, støtter du også projekter I Gambia, som hjælper mennesker med både adgang til rent vand og internet til at kunne holde sig opdateret på verden uden for.

Vi har nemlig startet et projekt i Gambia, som både levere rent vand og internet i et område kaldet Medina Salam, i Gambia.

Det har vi gjort ved at få gravet en brønd og bygget et stort vandtårn, samt sat en internet-mast op i området. Således sparer vi børn og kvinder for at skulle gå lange ture hver dag i ekstrem varme med flere kilo vand på hovedet. Da de nu nemt kan tappe vand fra vandtårnet bare ved at trykke på en knap.

Internettet leverer vi for at de unge kan følge med og holde sig informeret på verden uden for. De unge har nemlig ofte smartphones som folk sender fra Europa, men intet simkort eller data tilhørende, og derfor ikke meget gavn ved telefonen.