Et komplet lagerstyringsmodul

Total overblik og kontrol af dit lager i ét system

Styklister

Batchåndtering


Indsigt i populære varianter og automatisk genbestelling

Simpel løsning,

totalt overblik

Lagerstyring som det bør være.

Nemt og overskueligt

Når du benytter vores proffesionelle løsninger får du direkte adgang til lageret.

Med tilgang til lagerstyring får du mulighed for at holde styr på dit varesortiment, indblik i din lagerbeholdning, mulighed for automatisk genbestilling af varer, samt styklister og batchhåndtering. 


Lagerstatus

Med lagerstyring får du et simpelt indblik i din lagerbeholdning, så du eksempelvis undgår at løbe tør inden du har bestilt nye varer. Du kan også benytte funktionen til automatisk genbestilling af vare som du er ved at løbe tør for, og således lette det administrative arbejde.


Styklister

Har du brug for mere avanceret lagerstyring i til at håndtere samle elementer, eller andre komponenter kan du benytte styklister i Saldi. Saldi’s stykliste system er specifikt udarbejdet på en måde som er yderst effektiv, men ikke mindst relativ simpel at bruge. 


Batchhåndtering

Lagerstyring i Saldi tilbyder ikke mindst batchhåndtering som er relevant hvis du har eksempelvis har vare med udløbsdato, så ved du hvad der skal sælges først, og kan undgå spildte varer. Batchhåndtering kan også bruges til håndtering af andre typer af vare, således at der er overblik på specifikke grupper af forskellige produkter, så der ikke går rod i ens lagerstyring.

Batchkontrol

Batchkontrol sikre der er en sammenhæng mellem alle købs- og salgsordrer, således at det altid er muligt at genfinde den eksakte købsordre til enhver salgsordre. Det sikre samtidig at regnskabets lagerbeholdning er i overensstemmelse med varelagerets købsværdi.

Flexibel lagerstyring

Vores lagersystem er kompatibelt med alle enheder, på den måde får du adgang til dit lager uanset hvor du er og uanset hvilken type hardware du benytter. Det kræver blot du har adgang til en browser.

Nem lageroptælling
Bedre indblik og kontrol af lageret