Kontakt os på

Kassesystem

Til alle brancher

Skal du have nyt kassesystem?

Vælg den rigtige løsning fra start!

Inden du køber dit næste kassesystem til din forretning, er det vigtigt at gøre dig klar over hvilke funktioner du har behov for nu, og hvilke der kan blive nødvendige senere hen som din forretning udvikler sig. Skal det være nemt, så sørg for at dit kassesystem kan blive leveret med et integreret regnskabsprogram. Det giver mulighed for at dit salg automatisk bliver bogført, og benytter du dig af lagerstyring vil det også automatisk blive opdateret i forbindelse med salget. Det kan spare dig for rigtig mange timers administrativt arbejde.

Af funktioner har vi blandt andet:

 • Kort, kontant & Mobilepay
 • Salgsrapporter
 • Personale styring
 • Opdele betalinger
 • Billet håndtering
 • Lagerstyring
 • Køkken / bar print

Se herunder, hvilke løsninger vi tilbyder!

Vil du vide mere?

Send en besked med dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig for en personlig samtale


Uanset branche har vi en løsning til dig

Restauration

Skal du bruge et kassesystem til en café, en restaurant eller en bar? Vores kassesystem har både mulighed for bordstyring, køkken/bar print & meget mere.

Butik & Webshop

Vi giver dig et komplet kassesystem til butikken og webshoppen. Smart, enkelt og brugervenligt. Har du mange varer kan du holde overblik på dit varelager med vores lagerstyringssystem.

Frisør & Salon

Et komplet kassesystem til frisøren eller skønhedssalonen. Et kassesystem der er brugervenligt, og prisvenligt.

Loppemarked

Pos til loppebutik. Giv dine standlejere mulighed for at oprette labels der hjemme, printe dem i butikken, samt se hvor meget de har solgt for med deres unikke login.

Kassesystem til restaurant, café eller bar

Tilpasset dine behov

Vi skræddersyr altså systemet så det passer til dine behov! Menuer kan for eksempel sættes op, så drikkevarer ikke bliver sendt til køkkenprinteren, men i stedet sendes til bonprinteren i baren. Nogle restauranter har brug for at tilberede kold og varm mad separat. Her kan vi sætte 2 stk. køkkenprintere op, og menuen kan sorteres, så kolde retter kommer ud på den ene printer og varme retter på den anden.

Brugervenlighed og effektivitet

Vi sætter genvejsknapper op til alle retter og drikkevarer, så det meste kan nås fra startskærmen, eller et enkelt niveau ned i en menu. Vi sætter det op så du kan indtaste bestillinger med så få tryk som muligt, så du får den bedste effektivitet og kundetilfredshed. Du kan også nemt selv opsætte nye knapper til nye produkter, da systemet er super brugervenligt.

Er det stjerneskuddet eller burgeren der sælger bedst?

Se nemt hvilke retter der er blevet solgt flest af i en bestemt periode. Du kan se salgsantal for i dag, i går, sidste uge, eller for hele sommerferien. Dette giver et let overblik, og mulighed for at optimere menuen efter de ting du tjener flest penge på.

Bordstyring gør det nemt

Har du behov for det, sætter vi systemet op med en bordoversigt, der passer til jeres antal af borde, og systemet har en grafisk oversigt over bordene, som gør det nemt at overskue. Og hvis gæsterne flytter sig fra et bord til et andet, så kan man flytte regningen med til det nye bord. Der er mulighed for til- og fravalg på tilbehør. Der er også mulighed for at opdele en regning i flere bonner, så gæsterne kan betale hver for sig, og få hver deres bon.


Tablet til tjeneren

Da vores system kører online i browseren, kan du også bruge det på en iPad eller anden tablet. Det gør tjenerne mobile og giver dem mulighed for at gå rundt og tage bestillinger direkte i kassesystemet på tabletten. Bestillinger registreres automatisk online med det samme og bliver synkroniseret mellem alle dine forskellige enheder.


Automatisk bogføring

Vores kassesystem bogfører automatisk i det integrerede bogføringssystem, Saldi, og backer dataene op online. Så du skal aldrig selv bruge tid på at bogføre, og dine data er altid lagret sikkert.

Kassesystem til butik & webshop

Et system tilpasset præcist dine behov

Mangler du & din butik et system som er designet til at kunne opfylde alle behov som kunne være nødvendige for detailbutikker, kan vores kassesystem være den perfekte løsning til din butik. Har i fx. brug for at have en unik funktions knap til et unikt produkt kan dette nemt integreres. Vores systemer er nemlig fra starten udviklet til at opfylde vores kunders unikke behov. Saldi som er navnet på vores software er nemlig udviklet i samarbejde med vores kunder siden 2003. 

Der er også mulighed for at lave smarte gavekort, nemme rabatter og ikke mindst mulighed for at skabe alle de genveje i kunne have brug for direkte fra jeres hovedmenu. 

I har mulighed for at være flere bruger på samtidig, og der er mulighed for at lave brugertilpasning, så du er sikker på dine medarbejdere kun får adgang til de funktioner de skal bruge.


Webshop integration

Kasseløsningen giver mulighed for at integere din webshop med dit kassesystem. 

Dette spare både tid, og giver et bedre overblik over dit samlet salg. 


AUTOMATISK BOGFØRING

Spar kostbar tid & lad det integrerede regnskabsprogram Saldi.dk om bogføringen. 

Dit salg bliver automatisk bogført, og med det smarte lagerstyringsmodul, bliver det automatisk opdateret, så du løbende kan følge med uden alt besværet i selv at skulle bogføre og opdatere det. 

Har du en webshop ved siden af butikken, vil alt salget fra denne side, køre med ind over kassen, og blive automatisk bogført. 

Kassesystem til frisør & salon

Simpel menu med mange funktioner

En simpel hovedskærm med med mulighed for at tilpasse menuen og knapperne til din virksomhed og dine behov. Følg dine salgstal reel live, eller henover en periode og se hvem og hvad der sælger bedst, så du kan tilpasse din virksomhed efter det. Et kassesystem til Ipads, computer eller touchskærm.

Funktioner der er tilpasset dig

Med kassesystemet har du mulighed for at tilpasse funktionerne efter dine behov. Der er mulighed for gavekort udstedelse, rabatter og meget mere. I har mulighed for at være flere bruger på samtidig, og der er mulighed for at lave brugertilpasning, så du er sikker på dine medarbejdere kun får adgang til de funktioner de skal bruge. 

API integrationer

Kassesystemet giver mulighed for at lave API integrationer med f.eks. dine bookingsystemer. Har du en webshop ved siden af forretningen, er der også mulighed for at integrere dette med kasseløsningen, så du nemt kan samle dit salg ét sted.  

AUTOMATISK BOGFØRING

Lad det integrerede regnskabsprogram Saldi.dk om bogføringen. Dit salg bliver automatisk bogført, og med det smarte lagerstyringsmodul, bliver det automatisk opdateret, så du løbende kan følge med uden alt besværet i selv at skulle bogføre og opdatere det. Har du en webshop ved siden af butikken, vil alt salget fra denne side, køre med ind over kassen, og blive automatisk bogført. 

Kassesystem til loppebutik- eller marked

Kassesystem tilpasset loppebutik eller loppemarked

 • Opret og inviter let dine nye standlejere
 • Print af lables med stregkoder. Kunden kan selv udfylde beskrivelse og pris på computeren.
 • Scan af varer, med stregkode scanner.
 • Modtag betaling med Dankort/visa/kontant eller mobilepay
 • Afregningsrapport i selvvalgt dato interval med betalingsliste der kan importeres direkte i banken.
 • Automatisk bogføring


Unikt kassesystem til loppemarked med højt sikkerhed og brugervenlighed

Vi har tænkt på sikkerheden og brugeroplevelsen. Derfor har vi gjort det muligt for dine kunder at lave sine egne labels derhjemme på computeren, hvor de nemt kan lave tekst beskrivelse og pris.

Herefter vil teksten og prisen blive gemt i en database, der gør at når varen bliver scannet vil det stå på skærmen hvad det er for en type varer og prisen. Så kan jeres medarbejdere nemt og hurtigt tjekke at det er de rigtige varer! Og jeres kunder kan føle sig endnu mere trygge ved at sælge igennem jer! 


API integrationer

Kassesystemet giver mulighed for at lave API integrationer. Har du en webshop ved siden af forretningen, er der også mulighed for at integrere dette med kassesystemet, så du nemt kan samle dit salg ét sted.  

Lej dit kassesystem hos os

At lease/leje dit kassesystem kan være en billigere løsning

Er du en nystartet virksomhed, kan det hurtigt blive en bekostelig affære at skulle ud og købe alt hardware til kassesystemet fra nyt af. 

Derfor giver vi mulighed for at du kan lease/leje et komplet kassystem hos os med det hardware du har brug for i din forretning. 

Rigtig mange forretninger har brug for mindst 1 skærm, dette kan være i form af en Ipad/tablet, en computer eller en touch skærm lavet specielt til formålet. De skal desuden også bruge en pengeskuffe, en printer til kvitteringer, en betalingsterminal og evt. også en stregkode scanner. Alt efter skærmtype kan der også være behov for mus og tastatur. Den samlede månedelige pris for leje af et komplet system er 425kr/pr. måned. Lejer du mindre udstyr vil prisen naturligvis være lavere, du behøver nemlig kun leje de ting som du har brug for. 


Når du leaser et kassesystem bliver det sammensat efter dine ønsker og behov, vi står for reparation og udskiftning af hardwaren hvis det går i stykker, og der følger selvfølgelig support og service med i aftalen. 

Vil du vide mere?

Send en besked med dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig for en personlig samtale